• Latest news

Ինչո՞վ շիլաները կարող են վտանգավոր լինել նախաճաշի համար

20 սեպտեմբերի, 2022  11:48

Շիլաները նախաճաշի ամենապոպուլյար տեսակներից են, սակայն պարզվում է, որ ոչ բոլորն են օգտակար առողջության համար, NEWS.ru-ի հետ զրույցում ասել է սննդաբան Միխայիլ Գինզբուրգը։

Մասնագետը նշել է, որ շաքարով սպիտակաձավարի շիլան կամ բրնձի շիլան կարող են խնդիրներ առաջացնել օրգանիզմում, ճարպակալում, 2-րդ տիպի շաքարախտ, աթերոսկլերոզ եւ հիպերտոնիա հրահրել։

Ուստի բժիշկը խորհուրդ է տվել նախաճաշին հնդկաձավար կամ վարսակի շիլա ուտել, որոնք հարուստ են սննդանյութերով։

Հետևեք NEWS.am Medicine-ին Facebook-ում և Twitter-ում


 
  • Տեսանյութեր
 
 
  • Իրադարձությունների օրացույց
 
 
  • Արխիվ
 
  • Ամենաընթերցվածը

ամիս

շաբաթ

օր

 
  • Հետեվեք մեզ Ֆեյսբուքում
 
  • Հարցում
Տեղյա՞կ եք արդյոք, որ 2027թ.–ից ՀՀ բոլոր քաղաքացիների համար պարտադիր է դառնալու բժշկական ապահովագրությունը
Տեղյակ եմ եւ կողմ եմ
Տեղյակ եմ եւ դեմ եմ
Տեղյակ եմ, դեռեւս չեմ կողմնորոշվում
Տեղյակ չեմ, բայց սկզբունքորեն կողմ եմ
Տեղյակ չեմ, բայց սկզբունքորեն դեմ եմ
Ինձ համար միեւնույն է