• Latest news

Ճի՞շտ է արդյոք, որ թարմ քամված հյութերը վնասակար են

15 մայիսի, 2022  17:33

Թարմ քամված հյութերն օգտակար են, որովհետեւ պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ, հանքային նյութեր, հակաօքսիդանտներ, «Аргументы и факты»-ին ասել է բժիշկ Սերգեյ Ագապկինը։

Բայց, նրա խոսքով, դրանց պետք է ջուր ավելացնել (սովորաբար 1։2 հարաբերակցությամբ, կարտոֆիլայինի դեպքում՝ 1։3)։

Բացի այդ, ցանկալի չէ թարմ քամված հյութերն օգտագործել, երբ ստամոքսը դատարկ է (հատկապես աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների պարագայում), եւ ավելի լավ է խմել ձողիկով, քանի որ դրանք բացասաբար են ազդում ատամների էմալի վրա։

Հետևեք NEWS.am Medicine-ին Facebook-ում և Twitter-ում


 
  • Տեսանյութեր
 
 
  • Իրադարձությունների օրացույց
 
 
  • Արխիվ
 
  • Ամենաընթերցվածը

ամիս

շաբաթ

օր

 
  • Հետեվեք մեզ Ֆեյսբուքում
 
  • Հարցում
Ամսական որքա՞ն գումար եք պատրաստ Ձեր եկամուտներից հատկացնել բժշկական ապահովագրության համար
Մինչեւ 10 000 դրամ
Մինչեւ 20 000 դրամ
Մինչեւ 50 000 դրամ
Չեմ պատրաստվում վճարել